Listopad 30, 2014

Quadrofoil – idejni koncept

Plovilo radi tiho ne proizvodeći nikakve valove ili emisije u okoliš, što ga čini pogodnim za jezera, rijeke, mora, kao i zaštićena morska područja, u kojima su zabranjeni motorni brodovi i osobna plovila. Plovilo postiže brzinu do 40 km / h (21 čvor) i domet do 100 km (54 milje) i može biti potpuno napunjeno u manje od 2 sata.

Quadrofoil je spreman za proizvodnju i dostupan za pred-naručivanje širom svijeta od listopada 2014. Ograničeno izdanje prve serije bi trebalo biti isporučeno ožujka 2015 na osnovi - prvi dolazi, prvi je poslužen.

Quadrofoil je potpuno ekološki prihvatljiv zbog električnog van-brodskog motornog pogona i posebnog sustava upravljanja, oboje posebno razvijeno za Quadrofoil. C-folije tehnologija omogućava plovilu plovidbu na vodi brzinom do 21 čvora (40 km / h) i nekoliko puta veću učinkovitost od bilo kojih drugih osobnih plovila na tržištu. Korištenjem sile uzgona koja podiže brod iznad površine, Quadrofoil plovi s minimalnim otporom i iznimno učinkovitim korištenjem baterija. Osim toga, operativni troškovi od 1 EUR po satu i niski troški održavanja čine ga u pogledu troškova vrlo povoljnim.

NEZABORAVNO & SIGURNO ISKUSTVO

Patentirani, integrirani sustav upravljanja čini upravljanje Quadrofoilom jednostavnim i uzbudljivim.Primijenjena tehnologija gradnje i upravljanja poboljšava stabilizacijski sustav i osigurava trenutnu reakciju plovila na komande sprječavajući proklizavanje. Quadrofoil je osmišljen kako bi bio gotovo nepotopiv zbog svojeg hermetičkog vrha modula i hidrodinamike folija, koje stvaraju automatsko balansiranje i stabilizaciju. Pri brzinama većim od 12 km/h, lebdenjem u zraku nad vodom u mekim, ergonomski prilagođenim sjedalima, postiže se vrhunska udobnost plovidbe.

Quadrofoil je visoko-tehnološka razvojna tvrtka s timom kvalificiranih inženjera, nautičkih entuzijasta i vizionara, koji su dizajnirali i prvi na svijetu izradili potpuno električno i potpuno ekološko hydrofoiling osobno plovilo.

© 2015 Quadrofoil d.o.o.,   production MMvisual