Veljača 23, 2015

Quadrofoil će proizvoditi osobna plovila u suradnji s Alumero

Quadrofoil će uspostaviti masovnu proizvodnju svojih  energetski učinkovitih i naprednih ekoloških osobnih plovila u Alumero prostorijama u Slovenskoj Bistrici, Slovenija.
Također, Alumero će postati strateški partner za proizvodnju i stoga surađivati ​​u razvoju i financiranju tehnoloških proizvodnih procesa i dodatne opreme za Quadrofoil plovila.

Tvrtke planiraju otvoriti 100 novih radnih mjesta prije 2017.

"Pozitivna povratna informacija i broj pred-narudžbi za Quadrofoil plovila premašila je naša očekivanja. Sporazum s Alumero Group je važan korak bliže uspostavljanju stabilne masovne proizvodnje Quadrofoil plovila. Također zadovoljni smo, da je suradnja s Alumero, IMPOLom i našim drugim dobavljačima, olakšala početak masovne proizvodnje u Sloveniji. Na taj način, možemo pružiti na taj način, pružiti ćemo mogućnost zapošljavanja mnogim ljudima, što je naša želja od samog početka. Još je nekoliko zadataka pred nama, prije nego što ćemo početi s isporukama prvih Quadrofoila Q2S Electric Ograničenog izdanja plovila krajem ožujka po pred-narudžbama naših prvih kupaca. Međutim, ja sam apsolutno siguran da ćemo to učiniti ", rekao je Marjan Rožman, predsjednik Uprave tvrtke Quadrofoil.
© 2015 Quadrofoil d.o.o.,   production MMvisual